Compagnon Culinair is, zoals de naam al doet vermoeden, uw gastronomische partner.
‘Dat wat ik zocht, kon ik niet vinden en daarom ben ik het zelf begonnen’, aldus chef-kok Bart van Kessel, de man achter Compagnon Culinair (2002).
‘Smaakvolle gerechten die we samen met de klant hebben ontwikkeld’
‘Ik zocht een bedrijf dat mijn recepturen wilde uitwerken en vervaardigen. Een bedrijf dat kwaliteit zou bieden en een efficiënte werkwijze zou hebben. Een bedrijf dat flexibel kon zijn in verpakkingsvormen en uiteraard aan alle voedselveiligheidseisen zou voldoen. Toen ik de kans kreeg om dat bedrijf zelf op te richten, heb ik me hier direct 100% voor ingezet.
Ik was natuurlijk erg opgelucht toen ik merkte dat meer (horeca-)bedrijven op zoek waren naar wat ik te bieden heb. Geen massaproductie, maar unieke, smaakvolle gerechten die we samen met de klant ontwikkelen.’
We leveren onze producten o.a. aan de horeca, detailhandel en groothandel en zijn FSSC 22000 gecertificeerd. Ook beschikken we over een EG-erkenning voor vleesproductenbedrijf.